Hakarp

Smultronet   Hallonet   Jordgubben   Personal     Aktuell info

Kyrkbackens förskola i Hakarp startade 2001 och består av tre avdelningar: Smultronet där de yngre barnen går, Hallonet och Jordgubben. Vi utgår ifrån varje enskilt barn samt gruppens sammansättning när vi placerar ett barn på en avdelning eller när ett barn ska byta avdelning. Det innebär att det inte är självklart att ett barn går på en viss avdelning när det är till exempel tre år.

I Hakarp bredvid kyrkan precis där landsbygden tar vid ligger vår förskola. Byggnaden är från början ett skolhus från början av 1900-talet. Med skogen runt knuten upptäcker vi världen, vi bestiger berg och galopperar på våra ängar. Det finns ett rikt djurliv nära förskolan och det inte ovanligt att vi ser älg, räv och rådjur genom fönstret eller på våra promenader. För närvarande har vi en kanin som heter Hulken som har ett litet hus med inhägnad gård till på vår gård.

Vi använder förskoleappen Tyra som alla vårdnadshavare är anslutna till, vilket innebär att vår facebooksida endast används lite.

.