Huskvarna

Månen   Stjärnan   Solen   Personal   Aktuell info

Kyrkbacken i Huskvarna startade 1990 och består av tre avdelningar: Månen där de yngre barnen går, Stjärnan och Solen. Vi utgår ifrån varje enskilt barn samt gruppens sammansättning när vi placerar ett barn på en avdelning eller när ett barn ska byta avdelning. Det innebär att det inte är självklart att ett barn går på en viss avdelning när det är till exempel tre år.

Förskolan ligger nära Huskvarna kyrka nära centrum och det finns strövområden i närheten. Förskolan i Huskvarna ligger i samma byggnad som Huskvarna kyrkas församlingshem.

Förskolan ligger centralt med närhet till bibliotek, kollektivtrafik, skog, grönområden, promenadvägar som är både trafikerade och otrafikerade, samt Huskvarnaån och Vättern.

Vi använder förskoleappen Tyra som alla vårdnadshavare är anslutna till, vilket innebär att vår facebooksida endast används lite.