Forskolechef

Forskollarare

Om oss!

Vi är en förskola där barnens bästa står i centrum! Vi är den lilla förskolan som har en familjär stämning och som står för trygghet och starka värderingar, som grundar sig i kristna värderingar. Vi följer barnens behov där leken är en viktig del. Viktiga faktorer för oss är också naturen och maten. Vi har egen kock som lagar maten från grunden och vi är nära naturen både på vår fina gård, på utflykter och i vårt sätt att tänka vad gäller miljömedvetenhet.

Kyrkbackens förskola består av två förskolor, en i Hakarp och en i Huskvarna med totalt cirka 20 personal och 70 barn. Förskolan drivs som en ideell förening med kristen inriktning, där medlemmar är personal och föräldrar. Huvudman är föreningens styrelse, som också är förskolechefens uppdragsgivare.